Magunkról

2009 márciusában a VIDEOTON Holding ZRt. hozzájárulásával létrejött egy új üzletág annak érdekében, hogy teljes körű automata-szolgáltatást nyújtson partnereinek a fogyasztók közvetlen, magas színvonalú kiszolgálásával.

Egy vezető vállalat új üzletágaként számunkra kiemelten fontos, hogy mindig a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsuk partnereink és fogyasztóink számára. Magas színvonalú üzemeltetési hálózatunk mögött tapasztalt, szakképzett szervizcsapat áll. A töltők rendszeresen látogatják az automatákat, azokat friss áruval töltik fel, ellenőrzik, hogy megfelelően működnek. Belül és kívül is tiszták, megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ahogy a cégminden üzletága, mi is a már kiépült, jól bevált és folyamatosan fejlődő szolgáltatásait használjuk, így a legtöbb problémára gyorsmegoldást kínálunk. Szervizhálózatunkmegfelelő hátteret biztosít az automaták javításához. A nap 24 órájában működő telefonos vevőszolgálatunkon keresztül, partnereink és fogyasztóink bármikor elérhetnek bennünket.

A hideg- és melegital-, valamint snack automaták üzemeletetése egységes rendszerben alkotja a vending szolgáltatását (teljeskörű automatán keresztüli értékesítés) : Üzemi és intézményi megoldások Szerviz- és alkatrész ellátás Gépek bérbeadása és értékesítése Töltőanyag forgalmazás

Az új üzletágatVT CAFÉmárkanéven üzemeltetjük.

Gépeink esztétikus megjelenésűek, modernek, megbízhatóak Termékeink: Frutta Cola, szőlő, meggy, narancs, multivitamin, Fire energiaital, Dobozos Coca Cola és fanta üdítőitalok, a magyar ízlésvilághoz igazodó kávék, cappuccino, csoki és egyéb melegital különlegességek, a legkedveltebb édességek, szendvicsek és ropogtatnivalók.

Előnyök az Ön számára:

térítésmentes gépkihelyezés folyamatos és ingyenes üzemeltetés, karbantartás, a fogyasztásnak megfelelő gyakoriságú töltés folyamatos 24 órás működés tapasztalt szervízhálózatunk igény szerint lehetőséget biztosítunk a munkáltató által támogatott fogyasztásokhoz különféle konstrukciókkal

Ha szeretné biztosítani saját és munkatársai, valamint vendégei, látogatói kényelmét, keressen bennünket és mi egyedi megoldásokat kínálunk.